İçeriğe geç
2 Kasım 2026, Pazartesi
Google Haberler
SON DAKİKA
Trafik kazalarında can kaybı hedefi 2027 sonu için 4 bin olarak belirlendi TSK Spor Gücü Komutanlığı 22 branşta Uluslararası başarı hedefliyor Araç Sahipleri Dikkat: 5.856 TL Cezası Var! Kış Lastiğinde O Tarihe Sakın Kalmayın... İstanbul'da ekimin zam şampiyonu salatalık, en çok ucuzlayan limon oldu İstanbul'da kamyonette 336 kilogram uyuşturucu ele geçirildi Borsa İstanbul yeni haftaya sınırlı yükselişle başladı 2 Kasım 2026 günlük burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler ve diğerleri İstanbul'da suç örgütlerine yönelik operasyonlarda 1545 tutuklama Kanser ilaçlarında usulsüzlük operasyonu: 22 gözaltı Cumhurbaşkanı Erdoğan resmî temaslarda bulunmak üzere Güney Kore'ye gitti

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk istifa etti

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Yönetim Kurulu ve bağlı şirketlerdeki görevlerinden ayrıldığını duyurdu. Öztürk, kararını 27 Ekim'deki toplantıda yaşanan saldırı ve hakaret olayına dayandırdı.

1 dk okuma
Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk istifa etti

Öne çıkanlar

  • Metin Öztürk, Galatasaray Yönetim Kurulu ve bağlı şirketlerdeki görevlerini bıraktı.
  • İstifa kararına 27 Ekim tarihli Yönetim Kurulu toplantısında yaşanan olaylar gerekçe gösterildi.
  • Öztürk, toplantıda fiili saldırıya ve hakarete uğradığını belirtti.

İSTANBUL –

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk, sarı-kırmızılı kulübün yönetim kurulu ve bağlı şirketlerindeki yönetim kurulu üyeliklerinden ayrıldığını duyurdu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Öztürk, 27 Ekim'de gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında yaşanan olayların ardından istifa kararı aldığını bildirdi.

Öztürk, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"27 Ekim tarihli yönetim kurulu toplantımızda gerçekleşen, fiili saldırıya ve ölmüş anneme hakarete dönüşen eylemi kabullenmeme ne Galatasaray terbiyem ne annemden babamdan aldığım terbiyem el vermez. Bugün itibarıyla Galatasaray Yönetim Kurulu ve bağlı şirketlerdeki yönetim kurulu üyeliklerimden istifa ediyorum."

Öztürk'ün açıklamasıyla Galatasaray yönetiminde yaşanan anlaşmazlık kamuoyuna yansırken, söz konusu toplantıda yaşandığı öne sürülen olayın ayrıntılarına ilişkin kulüpten henüz bir açıklama paylaşılmadı.

Kaynak: BHA

İlginizi çekebilir